1
2
3
4
5
6
7

Waarom Ons

Clima XL is een initatief van Flagstone en Waldorf industries, en is in het leven geroepen om een steentje te kunnen bijdragen aan het oplossen van het klimaat probleem, dit doen we voor & samen, met al onze klanten. 640 miljoen m3 gas. Zoveel kunnen we in Nederland jaarlijks besparen als alle huishoudens die aan een nieuwe CV ketel toe zijn, kiezen voor zonnecollectoren,een warmtepomp of een zonneboiler. Helaas is het gasloos wonen nog niet bij iedereen bekend, maar wint gelukkig aan terrein.
Wij houden van tevreden klanten en dat begint wat ons betreft bij een goede samenwerking, daarom delen wij onze expertise, kennis en ervaring op het gebied van energie besparende oplossingen, zodat we samen nog slimmere manieren kunnen beden-ken en ontwikkelen om bestaande en nieuwe gebouwen te verduurzamen.

TEAM CLIMA XL

 

Verkoop ondersteuning

Voor de ondersteuning van uw verkopen hebben wij in samenwerking met Designs marketing & media concepts diverse promotionele artikelen ontwikkelt zoals, showroom banners, product flyers en een full color catalogus die het mogelijk maken om U zo goed mogelijk te ondersteunen.
U kunt deze artikelen bij ons aanschaffen zodat u snel en gemakkelijk de verschillende producten aan uw klanten kunt laten zien.
Naast deze promotie artikelen leveren wij ook extra voordelig enkele Collector Demo artikelen voor gebruik in uw Showroom. Informeert u gerust eens bij een van onze verkoop medewerkers.

 

 

         

 

 

DAAROM

Vandaag besteld morgen in huis

Bezorging op locatie

Montage mogelijk

Groot assortiment

Eigen productie

Alle appendages

Alle Fittingen

2 jaar Garantie

toevoegen

toevoegen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer redenen nodig?

 

Projectmatige calculatie

Door de simulatie software (Polysun) van Vela solaris zijn wij in staat om U zo goed mogelijk te ondersteunen, in het ontwerp van warmtepomp en thermische zonne systemen.
Polysun vereenvoudigt en versnelt het systeem ontwerp-proces aanzienlijk en helpt bij de dimensionering. Polysun berekent economische energie besparingen en creƫert proffesionele rapporten die nodig zijn voor de subsi-die aanvragen. Betrouwbare opbrengst prognoses, en een-voudige optimalisatie van bestaande en nieuwe installaties.
De unieke combinatie van theorie en praktijk biedt de opdrachtgevers de zekerheid dat (duurzame) energietech-nologie leidt tot een gezonde realisatie en exploitatie.