VEEL COMFORT, STIL EN EEN LAAG ENERGIEVERBRUIK

AircoEquip mobiele airconditioner 

Door de steeds warmere zomers stijgt de nood aan verkoeling, maar tegelijk vraagt het groeiende milieubewustzijn om milieuvriendelijke oplossingen. Daar biedt de nieuwe mobiele lucht/lucht-warmtepomp: airco en verwarming van AircoEquip een gepast antwoord op. Haar werking op basis van R290 koelmiddel verlaagt haar Global Warming Potential (GWP) gigantisch ten opzichte van de vroegere gebruikte koelmiddelen. Naast het koelen kan deze airco ook de lucht verwarmen en hierdoor een goede aanvulling zijn op vloerverwarming. Het geluidniveau van deze moderne mobiele airco is laag en fluisterstil. Het speciale filter in de airco zorgt ervoor dat de lucht schoner wordt gemaakt waardoor het binnenklimaat verbeterd.

 

 AircoEquip 3500

 

INNOVA 2.0 monobloc airconditioner zonder buitendeel

De INNOVA 2.0 design Airconditioner maakt het gebruik van een vaste airconditioning mogelijk daar waar plaatsing van een traditionele airco met binnen- en buitenunit, onpraktisch, prijzig en onwenselijk is. Door de binnen- en buitenunit in één toestel te plaatsen is de INNOVA 2.0 eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen.

De INNOVA 2.0 kan worden geplaatst aan de (buiten)muur, op variabele hoogten, hierdoor kan de plaatsing aan het interieur worden aangepast. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel koelen, verwarmen en ontvochtigen. Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluiddemping is het toestel zeer stil en is het geluidsniveau van een vergelijkbaar niveau als gangbare airco's met buitenunit.

De airconditioner is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandbediening maar ook via een smartphone, tablet of computer met de INNOVA app, hiermee kun je het toestel vanuit een andere ruimte / kamer of zelfs vanaf een volledig andere locatie bedienen om de temperatuur op afstand al op de gewenste waarde te brengen. Tevens is het mogelijk meerdere toestellen tegelijk te bedienen zoals bijvoorbeeld bij gebruik in hotel, restaurant of kantoorcomplex.

De INNOVA 2.0 maakt gebruik van de zogenoemde inverter (modulerende) technologie waarmee deze monoblok airconditioner de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast het koelen is de INNOVA 2.0 tevens in staat om de ruimte te verwarmen met efficiënte lucht / lucht warmtepomp technologie. Met een diepte van 165mm is de INNOVA 2.0 zeer slank en het fraaie moderne design maakt de Innova 2.0 geschikt voor ieder interieur. De INNOVA 2.0 Inverter is geschikt voor ruimten tot ca. 48m² (130m³), afhankelijk van het model en de omstandigheden.

 

 

 

  2.0 design monobloc

 

 

 

Mobiele airconditioner

 

Monobloc aiconditioners