RUIMTE VERKOELEN MET MONOBLOCK AIRCO INNOVA 2.0

 

Door de binnen-en buitenunit in één toestel te plaatsen is de INNOVA 2.0 monoblock airco eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen. De INNOVA 2.0 kan worden geplaatst aan de muur op variabele hoogten. Hierdoor kan de plaatsing aan het interieur worden aangepast. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel koelen als verwarmen en ontvochtigen.

De INNOVA 2.0 design Airconditioner maakt het gebruik van een vaste airconditioning mogelijk daar waar plaatsing van een traditionele airco met binnen- en buitenunit, onpraktisch, prijzig en onwenselijk is. Door de binnen- en buitenunit in één toestel te plaatsen is de INNOVA 2.0 eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen. De INNOVA 2.0 kan worden geplaatst aan de (buiten)muur, op variabele hoogten, hierdoor kan de plaatsing aan het interieur worden aangepast. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel Koelen, Verwarmen en Ontvochtigen. Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluiddemping is het toestel zeer stil en is het geluidsniveau van een vergelijkbaar niveau als gangbare airco's met buitenunit. De airconditioner is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandsbediening maar ook via een smartphone, tablet of computer met de INNOVA app, hiermee kun je het toestel vanuit een andere ruimte / kamer of zelfs vanaf een volledig andere locatie bedienen om de temperatuur op afstand al op de gewenste waarde te brengen. Tevens is het mogelijk meerdere toestellen tegelijk te bedienen zoals bijvoorbeeld bij gebruik in een hotel, een restaurant of een kantorencomplex.

Wat is een (airco) monoblock?

De INNOVA 2.0 maakt gebruik van de zogenoemde Inverter (modulerende) technologie waarmee deze monoblock airconditioner de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast het koelen is de INNOVA 2.0 tevens in staat om de ruimte te verwarmen met efficiënte lucht / lucht warmtepomp technologie. Met een diepte van 165mm is de INNOVA 2.0 zeer slank en het fraaie moderne design maakt de INOVVA 2.0 geschikt voor ieder interieur. De INNOVA 2.0 is geschikt voor ruimten tot ca. 48m² (130m³), afhankelijk van het model en de omstandigheden.

                     Standaard Oplossing                                 Standaard Oplossing zonder buiten unit                                INNOVA 2.0 Monoblock 

Koelen en Verwarmen
De INNOVA 2.0 kan de lucht zowel koelen (max. 2.6kW) als verwarmen (max. 2.64kW), als het toestel alleen voor koelen wordt  gebruikt is een afvoer van het condenswater niet altijd noodzakelijk.

Modern Design
Met een diepte van slechts 165mm is de INNOVA 2.0 zeer modieus en kan het eenvoudig in elk interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.

Stille Werking
door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen, dempingsmaterialen en -technieken is de INNOVA zo stil dat deze nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel met buitenunit, de inverter technologie en de stille, contactloze fan motoren zorgen dat de geluidsproductie bij lage fan snelheid slechts 27dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden.

Laag Energie verbruik
De modulerende werking en de BLDC fan motoren besparen energie terwijl tegelijkertijd de werking door de invertertechnologie krachtiger is, zal de ruimte sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energie verbruik op temperatuur gehouden worden.

Eenvoudige installatie
de INNOVA 2.0 kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.

Eenvoudige bediening
de INNOVA 2.0 is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde afstandsbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakelmoment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor  ongewenst gebruik.

Koelen, Verwarmen en Ontvochtigen
naast koelen is de INNOVA 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij zeer lage temperaturen (tot -10 °) nog warmte aan de buitenlucht onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te brengen. Tevens is de INNOVA 2.0 met de ontvochtigings functie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.

Bediening op afstand met uw smartphone, tablet 
de INNOVA 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen, hiermee kunt u de INNOVA 2.0 op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.

Nachtmodus
de INNOVA 2.0 heeft een speciale werkingsstand voor werking 's nachts, hierbij doet de airco na een uur de temperatuur met een graad stijgen, na het tweede uur stijgt de temperatuur weer met een graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, en zal na 6 uur de airco in de stand-by modus schakelen. In de verwarmingsstand is de werking gelijk, alleen stijgt de temperatuur in plaats van te dalen.

Zelfsluitende kleppen
als de airconditioner niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aan- en afvoer gesloten zodat er geen vervuilingen zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen  voor onderhoudsvrije, betrouwbare en hygiënische werking.Tevens zijn er optioneel luchtroosters beschikbaar.