Koelleidingen per rol & Koelleidingsets 

 

Airconditioning

AircoEquip mobiel

AircoEquip koelleiding

Air Conditioner ..2.0

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

24 uur bestellen

 

Groot aanbod, kleine prijzen  

Wij leveren een uitgebreid assortiment geïsoleerde koelleidingen van de hoogste kwaliteit, op rol of per set met voorgemonteerde flarewartels voor een duurzame en eenvoudige aansluiting van airconditioningsystemen en warmtepompen installaties. Voor de juiste Lengte en diameter van de benodigde koelleiding dient u de technische specificaties van uw koeltechnische installatie te raadplegen. Komt u hier niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op.

Hoogste kwaliteit en eenvoudige montage

AircoEquip levert het beste wat er op de markt te verkrijgen is en daarom hebben al onze koelleidingen een wanddikte van 1.0 mm tegen het knikken met het buigen van de leiding. Daarnaast zijn onze leidingen voorzien van een 9 mm isolatie. Hierdoor wordt verlies van capaciteit tot een minimum gebracht. Ook zijn onze leidingen ook voorzien van een brandwerende laag (µ> 6000) voor extra veiligheid.

Airco leidingen kant en klaar

Deze aircoleidingen zijn kant en klaar en door de koperen flare verbinding hoeft u alleen de moer nog maar op het systeem te draaien. dit kan met een sleutel of een baco.

Technische informatie Twin buis Series

 

 

 

   

   Koelleiding per rol

 

Technische informatie Twin buis Installatie-kit 

  

 

 

 

Incl. koppelingen 

 

flare soldeerkoppelingen

 

 

 

 

 

   SAE flare wartels