http://site.clima-xl.com

Glasslined boiler

 

Er zijn verschillende types leverbaar van de Glasslined boiler. Zo zijn er horizontale en verticale modellen, verschillende capaciteiten, boilers met een enkele spiraal of een dubbele spiraal en een boiler met een extra lange spiraal. Zo is er voor iedere situatie een goede duurzame oplossing te realiseren met de Glasslined boiler. De Nexus™ Glasslined Solar boilers en opslagvaten staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Onze boilers en opslagvaten zijn geschikt voor gebruik in huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen voor de productie en opslag van sanitair warm water. Het emailleren van de boilers en opslagvaten gebeurd in eigen beheer t/m 5000 liter tanks middels een speciaal proces dat garantie bied aan een uitzonderlijke weerstand tegen verschillende soorten corrosie. Het gehele proces wordt automatisch en elektronisch gestuurd en gecontroleerd. Elke boiler en of opslagvat wordt vervolgens getest volgens de strenge criteria van de DIN 4753 richtlijnen.

 


 

 

Glasslined solar boiler (1x Glasslined warmtewisselaar)

De BSV tapwater boiler (verticaal) en de BSH tapwater boiler (horizontaal) zijn goed te combineren met een solar installatie, een verwarmingsketel of elektrisch element (optie) als naverwarmer. Wanneer de zon schijnt zorgt de glasslined warmtewisselaar ervoor dat het tapwater in de boiler in mum van tijd, de juiste temperatuur bereikt. De Solar boilers van Nexus™ zorgen ervoor dat men op meerdere punten tegelijk warm water kunt tappen. Zo heeft men overal en snel een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking. De BSV boiler (verticaal) is leverbaar met een inhoud van 150 liter tot en met 2000 liter. De BSH boiler(horizontaal) is leverbaar in 100 liter tot en met 300 liter.

 

BSV (verticaal)

BSH (horizontaal) 

Zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden


 

 

Glasslined solar boiler (2x Glasslined warmtewisselaar)

De BST solar boiler is goed te combineren met een solar installatie een verwarmingsketel, een pallet of houtkachel of een elektrisch element (optie) als naverwarmer. In deze boilers zitten 2 warmtewisselaars hierdoor kan er gebruik gemaakt worden van meerdere warmtebronnen. Wanneer de zon schijnt zorgt de glasslined warmtewisselaar ervoor dat het tapwater in de boiler in mum van tijd, de juiste temperatuur bereikt. De Solar boilers van Nexus™ zorgen ervoor dat u op meerdere punten tegelijk warm water kunt tappen. Zo heeft u, overal en snel een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking. De BST boiler is leverbaar met een inhoud van 200 liter tot en met 2000 liter.

 

BST 

Zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 


 

Glasslined warmtepomp/tapwater boiler (1x Glasslined spiraalwisselaar)

De BSP Tapwater boiler heeft een extra lange warmtewisselaar en is goed te combineren met een warmtepomp, een verwarmingsketel, een pallet of houtkachel of een elektrisch element (optie) als naverwarmer. Wanneer de warmtepomp werkt of de houtkachel brand dan zorgt de extra lange, hoog rendement, warmtewisselaar ervoor dat het tapwater in de boiler in mum van tijd, de juiste temperatuur bereikt. De tapwaterboilers van Nexus™ zorgen ervoor dat men op meerdere punten tegelijk warm water kunt tappen. Zo heeft men overal en snel een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking. De BSP boiler is leverbaar met een inhoud van 300 liter tot en met 1000 liter.

 

BSP 

Zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 

 


 

 

Glasslined boiler (1x Exctractable RVS tube wisselaar)

De Nexus™ BF1 boiler is uitgerust met één extractable (uitwisselbare) tube warmtewisselaar leverbaar en is zeer geschikt voor toepassingen met hoge druk en temperatuur om de warmte uit te wisselen van het ene medium naar het andere. De extractable wisselaar is gemaakt van een hoogwaardig roestvrij staal. En voor een efficiënte warmteoverdracht wordt een groot oppervlak gebruikt. De toepasbaarheid en verwarmingstijd van het verwarmingselement verschilt per capaciteit van het buffervat. De BF1 is leverbaar in verschillende capaciteiten van: 1500 t/m 5000 ltr.

 

BF1

Zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 

 


 

 

Glasslined boiler (2x Exctractable RVS tube wisselaar)

De Nexus™ BF2 boiler is uitgerust met twee extractable (uitwisselbare) tube warmtewisselaars leverbaar en is zeer geschikt voor toepassingen met hoge druk en temperatuur om de warmte uit te wisselen van het ene medium naar het andere. De extractable wisselaars zijn gemaakt van een hoogwaardig roestvrij staal. En voor een efficiënte warmteoverdracht wordt een groot oppervlak gebruikt. De toepasbaarheid en verwarmingstijd van het verwarmingselement verschilt per capaciteit van het buffervat. De BF2 is leverbaar in verschillende capaciteiten van: 1500 t/m 5000 ltr.

 

BF2

Zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 

 


 

 

Glasslined boiler (3x Exctractable RVS tube wisselaar)

De Nexus™ BF3 boiler is uitgerust met drie extractable (uitwisselbare) tube warmtewisselaars leverbaar en is zeer geschikt voor toepassingen met hoge druk en temperatuur om de warmte uit te wisselen van het ene medium naar het andere. De extractable wisselaars zijn gemaakt van een hoogwaardig roestvrij staal. En voor een efficiënte warmteoverdracht wordt een groot oppervlak gebruikt. De toepasbaarheid en verwarmingstijd van het verwarmingselement verschilt per capaciteit van het buffervat. De BF3 is leverbaar in verschillende capaciteiten van: 1500 t/m 5000 ltr.

 

BF3 

Zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 

 


 

 

Glasslined sanitair warmwater buffervat

Nexus™ levert een brede range van het model SAC Glass lined opslagvaten van 300 t/m 5000 liter voor hydrolyse, neutralisatie, kristallisatie, menging en emulgeren. Deze boiler wordt op grote schaal gebruikt in de petrochemische, farmaceutische, kleurstof, voeding en andere industrieën gebruikt. De SAC boiler is eenvoudig te onderhouden, en heeft de voordelen van glasstabiliteit en de sterkte van staal. Deze boiler heeft een gladde binnenlaag is slijtvast, hittebestendig en heeft een uitmuntende corrosie bestendigheid. De toepasbaarheid en verwarmingstijd van het verwarmingselement verschilt per capaciteit van het buffervat. De SAC opslagvaten zijn leverbaar in verschillende capaciteiten van: 300 ltr t/m 5000 ltr.

 

SAC

Zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden