Nieuws over onze nieuwe producten

10 tot 15 maart 2019 was het weer tijd voor de ISH vakbeurs in Frankfurt, 's werelds toonaangevende vakbeurs voor HVAC + Water, scherp gericht op toekomstgerichte onderwerpen zoals het behoud van hulpbronnen en het gebruik van hernieuwbare energie.

Met ontelbare oplossingen genereerde de wereldwijde ontmoetingsplaats een overvloed aan frisse en toekomstgerichte impulsen. Het bereiken van de klimaatdoelen is alleen mogelijk door systemen en transacties met elkaar te verbinden. Naar aanleiding van deze inspirerende dagen op de beurs, delen wij de volgende nieuwe producten in ons assortiment met u.

 


 

 

Hero Plus EVI DC Inverter warmtepomp P17T

   Laag aardopwarmingspotentieel met R32

In vergelijking met de momenteel algemeen gebruikte koelmiddelen, zoals R22 en R410A, heeft R32 een aardopwarmingspotentieel dat twee derde lager ligt. R32 heeft een lage impact op het milieu, waardoor de populariteit groot is.

 

   EVI DC inverter technologie

Met de nieuwe technologie van de EVI DC Inverter kan de Hero Plus gebruikt worden in een extreem koude omgeving voor verwarming en koeling van ruimtes en warm water. De unit is in staat 60 graden sanitair warm water te produceren. Volgens de testresulaten op basis van de ErP-teststandaard heeft de warmtepomp energielabel A++.

 

   Intelligent defrosting

Bij intelligent defrosting wordt gebruik gemaakt van de drukverschuivende ontdooitechnologie om de exacte ontdooitijd te bepalen en de druk te starten volgens de werkelijke omgevingstemperatuur. Het bespaart energie en zorgt ervoor dat de warmtepomp zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van de omgevingsinvloeden.

 

   Smart touchscreen kleurenscherm

Het bedieningspaneel bestaat uit een 5-inch smart touchscreen kleurenscherm dat aan de muur wordt bevestigd. Het systeem geeft u de mogelijkheid om de warmtepomp nauwkeurig te bedienen tot 0,5 graden, er is een curveweergave van de watertemperatuur, verder kunt u gemakkelijk tijdsinstellingen doen. De bedieningsopties zijn hierdoor zeer gebruiksvriendelijk.

 

* binnenkort verkrijgbaar

 


 

De DeltaTherm DH van RESOL 

RESOL biedt een reeks oplossingen voor de besturing van OEM-stadsverwarmingsstations. Stadsverwarmingsstations hebben een complexe besturing nodig om aan de primaire zijde aan grenswaarden te voldoen. Ons controllerconcept maakt aanpassing aan de individuele vereisten mogelijk. Dankzij vooraf gedefinieerde en aangepaste parameters, is de ingebruikname van het station snel en eenvoudig. Het volledige grafische display en voorgeprogrammeerde functies zorgen voor een hoog bedieningscomfort.

 

   Voorgeprogrammeerde functies zoals retourbeperking, stroombeperking, etc.

   Controle met invloed van de ruimte

   Tot 3 metingen van de hoeveelheid warmte kunnen worden gelezen via M-Bus

   Regeling van PWM-pompen en kleppen

   Aanpasbaar aan veel algemeen gebruikte debietsensoren

   Inbedrijfstellingsmenu voor eenvoudige configuratie

   Externe toegang met een ruimtethermostaat

 


 

De WMZ Plus Calorimeter van RESOL

RESOL introduceert de nieuwe WMZ Plus Calorimeter. Een universele calorimetermodule voor zonne-, verwarmings- en koelsystemen. Het systeem heeft een grafisch display voor indicatie van aanvoer- en retourtemperatuur, warmtevraag, debiet en sensorstoringen (balanswaarden worden ook opgeslagen in geval van een stroomstoring). Hij is geschikt voor systemen met water of water-glycol-mengsels (water, propyleenglycol, ethyleenglycol en Tyfocor® LS instelbaar).

 

   Enkele of gecombineerde meting van warmte- en koelenergie

   Twee onafhankelijke calorimeters

   Inbedrijfstellingsmenu voor eenvoudige configuratie

   Conversie naar selecteerbare alternatieve eenheden (€, kg CO2, m³ gas, etc.)

 


 

Visualiseer uw systeemgegevens met het vernieuwde Vbus.net

Het RESOL internetportaal heeft een grote update gekregen. De nieuwe versie is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en presenteert zichzelf in een compleet nieuw ontwerp. De duidelijke en intuïtieve menunavigatie is slechts een van de vele nieuwe functies. Het nieuwe, flexibele dashboard kan individueel worden aangepast. Een andere leuke nieuwe functie is de mogelijkheid om de controller te parametreren door middel van een internetbrowser. Configuraties kunnen direct in Vbus.net worden opgeslagen en naar de controller worden geüpdate.