http://site.clima-xl.com

RVS hygiëne boiler

 

Er zijn verschillende types leverbaar van de RVS hygiëne boiler. Zo zijn er horizontale en verticale modellen, verschillende capaciteiten en boilers met een enkele spiraal of een dubbele spiraal. Zo is er voor iedere situatie een goede duurzame oplossing te realiseren met de RVS hygiëne boiler. De Nexus™ boilers en opslagvaten voldoen aan de hoogste eis van het PED “de richtlijn Drukapparatuur 97/23/EG” CE-certificaat nr PCIN080617 en ETL- certificaat. Met geavanceerde lastechniek, hebben de boilers een hoog duurzaam kwaliteitsniveau en een uitmuntende weerstand tegen corrosie. Kenmerken RVS duplex: 23% Chroom, 4% Nikkel, Molybdeenvrij duplex roestvrij staal. De legering 2304 heeft vergelijkbare anticorrosie eigenschappen als de RVS 316L. Echter, de mechanische eigenschappen zoals de rekgrens, zijn twee keer zo hoog als die van RVS 304 & 316L.

 


 

 

Duplex 2304 RVS tapwater boiler (1x RVS wave-wisselaar)

De PAWT/LE1 boiler kunt u goed combineren met verwarmingsketels en solarinstallaties. Door het gebruik van de warmtewisselaar in de boiler is het mogelijk om een groot tapwatercomfort te realiseren. De solar boilers van Nexus™ zorgen ervoor dat een bad in mum van tijd gevuld is en maken het mogelijk om op meerdere punten tegelijk warm water te tappen. Zo heeft men overal en snel een royale hoeveelheid warm water. De PAWT/LE1 is leverbaar met een inhoud van 200 liter tot en met 1000 liter.

 

PAWT/LE1 (verticaal)  

Zie onze webshop voor de verschillende solar boiler mogelijkheden


 

 

Duplex 2304 RVS tapwater boiler (1x RVS XL wave-wisselaar)

De PAWT/ XL-LE1 tapwater boiler (horizontaal en verticaal) kunt u goed te combineren met een warmtepomp, een houtkachel, een CV ketel of een elektrisch element (optie) als na verwarmer. Wanneer de warmtepomp werkt of de houtkachel brand dan zorgt de extra lange hoog rendement warmtewisselaar ervoor dat het tapwater in de boiler in mum van tijd, de juiste temperatuur bereikt.

De horizontale PAWT/ XL-LE1 kunt u ook goed combineren met verwarmingsketels en solarinstallaties.
De Tapwaterboilers van Nexus™ zorgen ervoor dat u op meerdere punten tegelijk warm water kunt tappen. Zo heeft u, overal en snel een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking. PAWT/ XL-LE1 Tapwater is een serie innovatieve en uitersts efficiënte indirecte gestookte boilers ontwikkeld.
 De PAWT/XL LE1 (verticaal) is leverbaar in verschillende capaciteiten van: 200 ltr t/m 500 ltr. De PAWT/XL LE1 (horizontaal) ieverbaar in verschillende capaciteiten van: 200 ltr en 300 ltr.

 

 

PAWT/XL LE1 (verticaal) 

PAWT-H/XL LE1 (horizontaal) 

Zie onze webshop voor de verschillende warmtepomp boiler mogelijkheden en solar boiler mogelijkheden


 

 

Duplex 2304 RVS hygiëne boiler (tank in tank principe)

Met de PMWT tank-in-tank boiler is het tapwatervat volledig omsloten door een extra mantel. Door tussen de buitenwand van het tapwatervat en de binnenwand van de boiler een verwarmingsmedium te laten circuleren, vindt de warmteoverdracht plaats en wordt het tapwater in de tapwatervat  verwarmd. Dit noemt men het tank in tank principe en hierbij geldt als voordeel dat er nog steeds warmte wordt overgedragen als de primaire warmtebron al is gestopt. Dit vergroot de nuttige warmteinhoud van de boiler en beperkt het aantal starts en stops van de primaire warmtebron. Doordat de buitenmantel uitstekend is geïsoleerd, is het warmteverlies zeer gering. De PMWT tank-in-tank boiler is leverbaar met een inhoud van 300 liter tot en met 600 liter. 

 

PMWT (tank in tank principe)

Zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 


 

 

Duplex 2304 RVS hygiëne boiler (2x RVS wave-wisselaars)

Met de PAWT/ LE2 (verticaal) en de PAWT-H/LE2 (horizontaal) hygiëne boiler kunt u goed combineren met verwaringsketels, warmtepompen en solarinstallaties, pellet en houtkachels. In deze boilers zitten 2 warmtewisselaars hierdoor kan er gebruik gemaakt worden van meerdere warmtebronnen. Het is het mogelijk om een groot tapwater comfort te realiseren - zonder dat u een krachtige cv-ketel heeft. De hygiëne boilers van Nexus™ zorgen ervoor dat een bad in een mum van tijd gevuld is, en maken het mogelijk om op meerdere punten tegelijk warm water te tappen. Zo heeft men overal en snel een royale hoeveelheid warm water. De PAWT/LE2 (verticaal) is leverbaar met een inhoud van 200 liter tot en met 1000 liter. De PAWT-H/LE2 (horizontaal) is leverbaar in 200 liter en 300 liter.

 

PAWT/LE2 (verticaal)

PAWT-H/LE2 (horizontaal) 

Zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden