climaVAIR Mono Split

 

Doorgedreven flexabiliteit  

Met Vaillant climaVAIR hebt u de keuze uit verschillende Split-toepassingen, de Mono Split (1 buitenunit is aangesloten op 1 binnenunit) en de Multi split-toepassingen (1 buitenunit is aangesloten op maximaal 4 binnenunits). De binnenunits zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen te weten: een wandmodel, een vrijstaand vloermodel en een inbouwmodel (de laatste 2 zijn enkel beschikbaar voor de Multi split-combinaties). De binnenunits hoeven trouwens niet allemaal gelijktijdig geïnstalleerd te worden. U kunt het systeem dus in een later stadium eenvoudig uitbreiden als u dat wenst.

Optimaal comfort

Alle binnenunits laten zich individueel bedienen, waardoor u zelf de gewenste temperatuur kunt selecteren voor elke ruimte. U hebt de keuze tussen vijf verschillende ventilatorsnelheden en een bijkomende turbostand voor maximaal verwarmings- of koelvermogen. Zelfs de richting van de luchtstroom kan zowel verticaal als horizontaal worden aangepast, zodat de lucht altijd optimaal verspreid wordt in de ruimte. Met de stille modus geniet u tot slot niet alleen van een aangenaam binnenklimaat, maar ook van minimale geluidslast.

Uitgebreide installatie mogelijkheden

Deze lucht/lucht-warmtepompreeks: airco en verwarming biedt tal van installatiemogelijkheden. Alleen al de Mono-split toepassing op basis van één buiteneenheid en één wand-hangende binneneenheid is beschikbaar in vier verschillende vermogens van 2,5 kW tot 6,5 kW.

In de Multi-split toepassing kunnen tot vier binnenunits aan de buitenunit gekoppeld worden, variërend van 4 tot 8 kW. Daarbij is er keuze tussen een type dat zich op de vloer of aan het plafond laat monteren, een wand-hangend model of een inbouwcassette.

In combinatie met een harmonieus, aantrekkelijk design met discrete digitale display zorgt dit ervoor dat een climaVAIR vlot zijn plaatsje vindt in elke ruimte en elk interieur. Elke binnenunit laat zich trouwens afzonderlijk bedienen en een gelijktijdige installatie van de vier units is zelfs niet vereist. 

 

 

 Technische informatie