climaVAIR Multi Split

 

Je wil een energiezuinige & stille airconditioner kopen?

Door het aanschaffen en installeren van een Vaillant climaVAIR multi split airco geniet u in elke gewenste ruimte van een ideaal binnenklimaat. Een Multi split  airco systeem bestaat uit meerdere binnenunits, die gekoppeld zijn aan één buitenunit. 
Niet alleen koelt en verwarmt u op deze manier heel makkelijk verschillende ruimtes in hetzelfde huis of kantoor, waardoor bijvoorbeeld naast de woonkamer, ook in de slaapkamers een fijn en evenwichtig klimaat gehandhaafd wordt, ook is het systeem door de enkele buitenunit zeer economisch.

Multi Split airco op het werk

De mogelijkheid om meerdere ruimtes tegelijkertijd van een ideaal binnenklimaat te kunnen voorzien maakt een airco met multi split systeem tevens heel geschikt voor bedrijven. De airconditioning koelt en/of verwarmt zonder moeite verschillende werkplekken, zoals kantoren, tegelijkertijd. Kleinere bedrijven hebben daarvoor aan één buitenunit voldoende. Bij grotere kantoren kunnen heel makkelijk meerdere buitenunits worden ingeschakeld.

Verschillende ruimter, diverse modellen

Vragen verschillende ruimtes om verschillende soorten of maten airconditioning? Ook dat is geen probleem. De units die binnen worden geplaatst kunnen van elkaar verschillen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een bepaalde ruimte niet zo geschikt is voor airconditioning aan de wand, terwijl het in een ander kantoor juist de perfecte oplossing is. Geen probleem. wij hebben verschillende modellen in de aanbieding, die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Zo is er altijd een passende oplossing voor uw huis of kantoor te vinden. Wilt u alleen de woon- of slaapkamer voorzien van airconditioning? Dan is een single-split airco systeem voldoende.

Zeer betrouwbaarheid en een lange levensduur 

Qua betrouwbaar en lange levensduur laat climaVAIR zich evenzeer kennen als een typische Vaillant-oplossing. De slimme ontdooiing voorkomt ijsvorming op de warmtewisselaar en houdt de ontvochtigingsfunctie zelfs bij extreme weersomstandigheden in stand. In de koelmodus blijft een climaVAIR onberispelijk werken bij temperaturen van -15°C tot +48°C en in warmtemodus van -15°C tot +24°C. Het doordacht design beschermt tegen beschadiging en draagt zo bij tot de lange levensduur. Tot slot is de binneneenheid voorzien van een actieve ionisator, die de lucht in de ruimte zuiver, geurloos en bacterie- en schimmelvrij houdt, en van een X-fan-functie, die de warmtewisselaar droog houdt en zo ook roest- en bacterievorming vermijdt.

Efficiëntieverhogende functionaliteitenoordelen

Met de nieuwe DC-technologie werken zowel de ventilator als de compressor van het toestel nu nog zuiniger. Dat vertaalt zich in een laag energieverbruik en beperkt bovendien het geluidsniveau. Diverse interessante functionaliteiten werken de milieuvriendelijkheid en efficiëntie van de climaVAIR nog verder in de hand. ‘Sleep’ verhoogt of verlaagt de temperatuur (naargelang de modus) automatisch met 1 à 2 C° per uur in de eerste twee uur en houdt de bereikte temperatuur dan een aantal uur aan. Er is een timer functie om de binnenunit automatisch op te starten na afwezigheid en in turbo stand werkt de ventilator op volle kracht om het verwarmings- of koelvermogen maximaal te benutten en snel tot de gewenste temperatuur te komen.

 

 

 

Multi Split principe 

 

Technische informatie